(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     
ПРО НАС


 

Екскурсійна Студія "Плай" об'єднує приватних екскурсоводів, які люблять своє місто, добре знають його визначні пам'ятки, мають творчий підхід до екскурсійної справи, розробляють нові екскурсії та впроваджують їх на ринку екскурсійних послуг. З одного боку "Екскурсійна Студія" - це коло спілкування і роботи ентузіастів, і в той же час проффесіоналів своєї справи, З іншого боку - це спільні розробки - нові якісні екскурсійні продукти, нові формати екскурсій, нова тематика, нові підходи до організації та проведення екскурсій.

Екскурсійна студія «Плай» спеціалізується на
різноманітних екскурсіях по Львову та по його околицях. Ми розробляємо і реалізуємо екскурсійний продукт, враховуючи склад та інтереси туристичних груп та екскурсантів-індивідуалів. Творчо підходячи до справи ми ставимось до екскурсії як до своєрідного мистецтва. Переважна більшість наших пропозицій – це авторські розробки нашого екскурсійно-методичного відділу, що постали шляхом ретельного вивчення та підбору краєзнавчих ресурсів Львова та його околиць. В переліку наших екскурсій як класичні маршрути так і чимало тематичних та спеціалізованих екскурсій для різного віку та зацікавлень, частина з яких є новинками на екскурсійному ринку Львова.

 


Екскурсійна студія «Плай» має чималий досвід праці та цікаві екскурсійні розробки для дітей, школярів та студентів. В нашому екскурсійному меню є екскурсії для осіб з різною ступінню обізнаності Львова, як для гостей міста, так і для корінних львів’ян. ПрофільнимИ напрямками є екскурсії екскурсії-мініатюри, альтернативні екскурсії з широким тематичним спектром, а також кулінарні та театралізовані екскурсії.

 
Несподівані ракурси, таємниці і курйози, колоритні
образки минулого, палаци і музеї, підземелля і вежі, парки і подвір’я, атмосферні кнайпи, квести і дегустації, легенди та цікаві бувальщини, храми і монастирі, театри і касино – ось деякі складові екскурсійних мандрівок які пропонує екскурсійна студія «Плай».

  

 ЕКСКУРСІЙНА СТУДІЯ «ПЛАЙ» - ЕКСКУРСІЇ З ЛЮБОВ'Ю І НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК   !

 

Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401