(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     
НАШІ ПОСЛУГИ

 

  

Екскурсії Львовом Екскурсія Палаци Львова

Львів Студентський
Класичні екскурсії Старовинні інтер'єри Історичні дійства
Театралізовані екскурсії Закапелки, провулки, підземелля...

 

 

 

Екскурсійна студія «Плай» пропонує цілу низку різноманітних екскурсій по Львову та по його околицях. Переважна більшість наших пропозицій – це авторські розробки нашого екскурсійно-методичного відділу, що постали шляхом ретельного вивчення та підбору краєзнавчих ресурсів Львова та його околиць. В переліку наших екскурсій як класичні маршрути так і чимало тематичних та спеціалізованих екскурсій для різного віку та зацікавлень, частина з яких є новинками на екскурсійному ринку Львова.

 

Екскурсійна студія «Плай» має чималий досвід праці та цікаві екскурсійні розробки для дітей, школярів та студентів. В нашому екскурсійному меню є екскурсії для осіб з різною ступінню обізнаності Львова, як для гостей міста, так і для корінних львів’ян.

 

Серед наших пропозицій є екскурсії-мініатюри - прогулянки порівняно невеликими (а часом і зовсім мініатюрними) ділянками Львова надзвичайно насиченими цікавими фактами, історіями або ж естетикою.

 

 

Кулінарні тури Екскурсії на ретро-авто Тематичні екскурсії Історичні дійства
Кулінарні тури Екскурсії на ретро-авто Тематичні екскурсії  Історичні дійства


У переліку екскурсійних програм ЕС "Плай" - є спеціальні ранкові та вечірні пропозиції, а також екскурсії, які ідеально підходять у випадках коли на дворі кепська погода - мандрівки чудовими інтер'єрами із неповторною естетикою та подихом давнини.

 

Особливе місце в нашому екскурсійному "меню" займають кулінарні екскурсії - які дозволяють не лише побачити і почути, але й відчути смаки старого Львова.

 

Серед наших останніх розробок ми маємо честь і приємність запропонувати львівянам і гостям міста екскурсії з елементами театралізованого дійства, здатні вразити як мандрівників-початківців  так і найвибагліших екскурсантів зі "стажем" мандрівок по Львову.

    Несподівані ракурси, таємниці і курйози, колоритні образки минулого,
палаци і музеї, підземелля і вежі, парки і подвір’я, атмосферні кнайпи, квести і дегустації,легенди та цікаві бувальщини, храми і монастирі, театри і касино – ось деякі складові екскурсійних мандрівок які пропонує екскурсійна студія «Плай».

 

Екскурсії по Львову та Західній Україні



Відпочинкові програми



Трансфери, супровід туристичних груп та індивідуалів



Лекції з краєзнавства та львовознавства



Розробка екскурсійних програм по Львову та Західній Україні

 

 

 

Молодіжні програми, активний відпочинок

 

 

 

Допомога у генеалогічних дослідженнях

 

 

 

екскурсії Львовом, екскурсії у Львові,екскурсії по Львову, екскурсійні програми, екскурсійні тури, екскурсійні пропозиції, найцікавіші екскурсії Львовом тощо

 

Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401