(032) 243 7520      (067) 374 9822      (050) 965 5357
     

 

ЕКСКУРСІЙНІ РОДЗИНКИ

 ПЛОЩА РИНОК: ВИБРАНІ ІСТОРІЇ

 

 Ця екскурсія хоча й обмежена географією площі Ринок, але напрочуд багата своїм історичним та естетичним наповненням та маловідомими деталями. Присвячується справжнім гурманам львівської старовини. Екскурсійні акценти - фасадна символіка ринкових камяниць, шедеври музеїв площі, ринкові закапелки і задвірки, легенди, бувальщини, цікаві ракурси.

ТАЄМНИЦІ ШЛЯХЕТСЬКОГО КАСИНО

 

 Споруда колишнього аристократичного касино, спроектована знаменитими віденськими архітекторами Гелнером і Фелнером вражає багатством декору, функціональною довершеністю та гармонійною організацією простору.

Чудово збережені елементи інтер'єру - парадні сходи, ліпнина, алебастрові каміни, оригінальна прозора стеля, вишуканий балкон - все це робить колишнє касино  одним з найгарніших і архітектурно довершених споруд Львова

 

 ЕКСКУРСІЯ НА ХУСТИНЦІ

 

 Це мандрівка-мініатюра на клаптику старого Львова. Цікаві факти, ракурси і несподіванки чекають екскурсантів на кожному кроці: міщанські кам'яниці, дворики, фонтани, галереї і підвали, гвинтові сходи і мініатюрні лабіринти, бруківка, а також ряд найрізноманітніших приміщень... і все це на невеликій ділянці бл. 70 х 70 м.

 СЕКРЕТИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОПЕРИ

 

Львівська Опера - архітектурне лице Львова. У неї вплетені різні архітектурні стилі та дух епохи, який її породив. Споруда вражає пишнотою архітектурного ансамблю, красою залів, сцени, художнього оформлення. Театр оповитий цікавими історіями, легендами та історичними фактами, з якими можна ознайомитись під час проведення цієї екскурсії.

 

 

Зв'яжіться з нами: ,

(032) 243 7520, (067) 374 9822, (050) 965 5357

м.Львів, вул.Зелена, 20, офіс 401